CHOOSE LANGUAGE BY FLAG

  

 

A peTra TRB78 transmitter a Peviktera Tracker System termékcsaládunk újabb tagja.

A készülék elsősorban vitorlázó repülőgépen való használatra készült. GPS pozíció vételére alkalmas mobil eszköz, amely a GPS pozíció adatait nyílt 868 MHz frekvencián körkörösen sugározza.

A peTra TRB78 változat tartalmaz egy barometrikus érzékelő szenzort. Ennek feladata a magasság változásának pontos mérése. A készülék emiatt a baro-szenzor nélküli (TR78) modellnél pontosabban méri és továbbítja a vario jelet.

Fontos tudnia, hogy a légijármű magasságát mindegyik modell a GPS adatokból számítja ki, hiszen a valós (QNH) nyomásérték, mint információ nem áll az eszközök rendelkezésére.

A peTra TRB78-as modellünket elsősorban a vitorlázó repülőgépek pilótáinak, tulajdonosainak, pilóta iskoláknak és kluboknak ajánljuk, akik fix beépítés mellett külső (autonóm, vagy fedélzeti) energiaellátásról szeretnék üzemeltetni a transmittert, miközben az internetes megjelenítő oldalakon folyamatosan figyelemmel akarják követni a repülőgépeik mozgását.

Műszaki adatok:

Tápfeszültség: 5 V, (betáplálás B típusú szabványos USB csatlakozón keresztül).

Adóteljesítmény: 25 mW.

Frekvencia: 868 MHz.

A berendezés a hatályos jogszabályok szerint rádióengedély nélkül használható.

A készülék gyakorlati hatótávolsága: jellemzően a földi vevőberendezés hatékonyságától és a vevői lefedettségtől függ, jelenleg Magyarországon tapasztalatok szerint 40-80 km.

Fontos információ: a kis adóteljesítmény és a működési frekvencia jellemzői miatt a pozíció-adás földi vételéhez a tracker és a földi vevőberendezés között (elméleti) optikai rálátás szükséges! Bármely tereptárgy (erdő, hegy, épület, műtárgy, stb.) a készülék kisugárzott jeleinek vételét megakadályozza.

A készülék ára nettó 26.800 Ft + 27% Áfa,

Készülékeinkre a vásárlástól számított 24 hónap garanciát vállalunk!

Érdeklődése esetén küldjön e-mailt, vagy kérjen ajánlatot!