CHOOSE LANGUAGE BY FLAG

  

 

A peTra TR82-B transmitter a Peviktera Tracker System termékek negyedik tagja, a külső tápellátásról működtethető peTra TR78-as modell továbbfejlesztésével – saját akkumulátor beépítésével – készült.

A TRB82-B transmitter barometrikus magasságmérő szenzort is tartalmaz, amely segítségével a gép emelkedését és süllyedését pontosan képes mérni.

A készülék repülőeszközökön való használatra szolgál. GPS pozíció vételére alkalmas mobil eszköz, amely a GPS pozíció adatait nyílt 868 MHz frekvencián körkörösen sugározza.

A peTra TR82-B és TRB82-B modell egyaránt ajánlott azoknak a motoros-, vitorlázórepülő sárkányrepülő, siklóernyős, hőlégballon pilótáknak és ejtőernyősöknek, akik nem külső energiaellátással, hanem a beépített akkumulátor kényelmével szeretnék használni a transmittert.

Műszaki adatok:

A beépített akkumulátor: típusa 18650, kapacitása 3.400mAh
Elvárható működési idő: 40 üzemóra teljes feltöltés után
Töltés: Szabványos 5V/1,0A USB csatlakozón keresztül.
Adóteljesítmény: 25 mW.
Frekvencia: 868 MHz.
Méretek: 50 mm (Szé.) x 160 mm (antennával) x 25 mm (Mé.)
Tömeg: 158 gr

A berendezés a hatályos jogszabályok szerint rádióengedély nélkül használható.

A készülék gyakorlati hatótávolsága: jellemzően a földi vevőberendezés hatékonyságától és a vevői lefedettségtől függ, jelenleg Magyarországon tapasztalatok szerint 40-80 km.

Fontos információ: a kis adóteljesítmény és a működési frekvencia jellemzői miatt a pozíció-adás földi vételéhez a tracker és a földi vevőberendezés között (elméleti) optikai rálátás szükséges! Bármely tereptárgy (erdő, hegy, épület, műtárgy, stb.) a készülék kisugárzott jeleinek vételét megakadályozza.

A készülék ára nettó 30.315 Ft + 27% Áfa,

Készülékeinkre a vásárlástól számított 24 hónap garanciát vállalunk!

Érdeklődése esetén küldjön e-mailt, vagy kérjen ajánlatot!