CHOOSE LANGUAGE BY FLAG

  

 

A peTra TR78 transmitter a Peviktera Tracker System termékcsaládunk első tagja.

A készülék repülőeszközökön való használatra készült. GPS pozíció vételére alkalmas mobil eszköz, amely a GPS pozíció adatait nyílt 868 MHz frekvencián körkörösen sugározza.

A peTra TR78-as modellünket elsősorban azoknak a pilótáknak, repülőgép tulajdonosoknak, pilóta iskoláknak és kluboknak ajánljuk, akik kvázi fix beépítés mellett külső (autonóm, vagy fedélzeti) energiaellátásról szeretnék üzemeltetni a transmittert, miközben az internetes megjelenítő oldalakon folyamatosan figyelemmel akarják követni a repülőgépeik mozgását.

Műszaki adatok:

Tápfeszültség:            5 V, (betáplálás B típusú szabványos USB csatlakozón keresztül). 

Adóteljesítmény:         25 mW.

Frekvencia:                868 MHz.

A berendezés a hatályos jogszabályok szerint rádióengedély nélkül használható.

A készülék gyakorlati hatótávolsága: jellemzően a földi vevőberendezés hatékonyságától és a vevői lefedettségtől függ, jelenleg Magyarországon tapasztalatok szerint 40-80 km.

Fontos információ: a kis adóteljesítmény és a működési frekvencia jellemzői miatt a pozíció-adás földi vételéhez a tracker és a földi vevőberendezés között (elméleti) optikai rálátás szükséges! Bármely tereptárgy (erdő, hegy, épület, műtárgy, stb.) a készülék kisugárzott jeleinek vételét megakadályozza.

A készülék ára nettó 27.165 Ft + 27% Áfa,

Készülékeinkre a vásárlástól számított 24 hónap garanciát vállalunk!